Over ons

Daarom helpen we u graag de juiste keuze te maken. Een solitair "de verlovingsring met uitstraling" is een van de specialiteiten van het huis. Ook bij trouwringen en vriendschapsringen is er een ruim gamma in goud, palladium, staal, titanium en zilver.

 

Een jarenlange ervaring gecombineerd met vakmanschap dat is het kenmerk van Jan Dumarey. Als gediplomeerd uurwerkhersteller  kunt u er steeds vrijblijvend langslopen voor een aankoop, een herstelling of gewoon wat informatie.

 

Wij bieden een ruim aanbod aan juwelen, van klassiek tot modern in 18 karaat goud. Indien u iets exclusiefs wilt, dan maken wij dat gewoon op maat. Wij profileren ons dan ook graag als  gespecialiseerde juweliers. Ook voor de kleine beurs hebben we een ruime etalage met zilveren of titanium juwelen. Een juweel geven of krijgen is steeds een bijzonder teken.

 

 

Uurwerken

Ook u kan vast een uurwerk vinden binnen uw budget, we hanteren daarbij steeds een correcte prijs-kwaliteit verhouding.

Jan is trouwens nog één van de weinige zeer ervaren uurwerk-herstellers die onze regio nog rijk is.

Herstellen van  uurwerken met liefde voor vakmanschap, of plaatsen van nieuwe batterijen, ook als het uurwerk hier niet werd aangekocht, dit alles is mogelijk. We zijn trouwens het enige erkende Polar service center voor West-Vlaanderen. Wij leveren ook alleen herstellingen af met garantie.

Openingsuren

di-vrij: 9u - 12u en 13u30 - 19u

zaterdag:  9u -12u30 en 13u30-18u

Maandag en donderdagnamiddag gesloten

 

Adresgegevens

Gistelse Steenweg 374

8200 Sint-Andries

Tel: 050 67 08 70

info@jandumarey.be

Copyright    pixol artwork

VOLG ONS OP